Jardines de Alfabia | Atracció Turística i Cultural a Mallorca | Inici

JARDINES DE ALFABIA

Molt agraïts per la visita de la
Familia Reial

JARDINES DE ALFABIA

Hem estat elegits com un dels jardins més meravellosos del món.

JARDINS D’ALFABIA

En el cor de Mallorca.

Visitar els Jardins d’Alfabia a Mallorca és una de les millors activitats culturals que es poden realitzar a les Illes Balears. Es tracta d’uns jardins meravellosos i una casa que contenen valuosos elements històrics.

Sàviament integrat en el seu entorn natural la varietat d’estils no ha suposat una amalgama sinó en una harmonia difícil d’aconseguir. Enfront de la façana principal les palmeres s’alcen solemnes i majestuoses, indiferents al pas del temps.

A la casa, el pas del temps ha anat deixant pòsits de cada època sense que el conjunt deixi de tenir un equilibri. L’evolució de la casa d’Alfabia és un model de respecte pel passat i evolució, de conservació i innovació.

 • 15 / Febrer – 31 / OCTUBRE

 • Tots els dies
 • 09.30h / 18.30h*

* Venda última entrada 60 min. abans del tancament.

 • ENTRADA GENERAL

 • 9.00€*

 • GRUPS

 • Consultar*

 • ASOC. TERCERA EDAT DE MALLORCA

 • 5€*

 • COL·LEGIS DE MALLORCA

 • 5€*

 • RESIDENTS DE MALLORCA

 • 5€*

 • Els nens menors de 10 anys gratuïts

  *Excepte grups

 • PREU REPORTATGE (PROFESSIONAL / NO PROFESSIONAL)

 • Consultar*

*Venta última entrada 60 min. antes del cierre. * Descompte només aplicable a Asoc. Tercera Edad, Col·legis i Residents de Mallorca mostrant el DNI.
* El preu mínim del reportatge fotogràfic és de 300 € + IVA (cotització personalitzada).
* Descomptes no acumulables.

PER ARRIBAR AMB VEHICLE PROPI LA NOSTRA DIRECCIÓ ÉS:

Ctra. Palma – Soller, Km 17. Bunyola - Mallorca.

DES DE PALMA ES POT ARRIBAR AMB AUTOBÚS DE LÍNIA:

Linea 204 Palma - Soller – Palma Consulti horaris aquí.

DES DE PALMA TAMBÉ ES POT ARRIBAR AMB UN TREN ÚNIC:

El Tren de Sóller realitza una parada a “Los Jardines de Alfábia”, el que permet una experiència diferent com és visitar un lloc de somni amb la manera de transport de principis de segle XX. Consulta horaris aquí.

I PER A UNA VISITA MÉS EXCLUSIVA I ESPECIAL, ARA EN HELICÒPTER:

Vols tenir una visita exclusiva? Sent una experiència única volant amb helicòpter per la Serra de Tramuntana i aterrant als Jardins d'Alfàbia per gaudir d'una visita amb snack o sopar privat. Per a més informació aquí.

* A causa de la història i l'arquitectura dels jardins, no estan adequadament adaptats per a persones amb mobilitat reduïda.

Amable amb les mascotes

Parada de tren a prop

ELS JARDINS & LA CASA

Et sorprendrà per fora, et captivarà per dins.

Alfàbia és un conjunt de casa, jardí i hort situat a Bunyola, enmig de la Serra de Tramuntana, patrimoni immaterial de la UNESCO des de 2011. La història de la casa i els jardins ja està documentada en època de dominació àrab.

Inicialment les cases de tipologia gòtica, amb un marcat caràcter rural i fortificat s’estructuraven entorn d’un pati tancat,incorporant-se una torre al segle XVI. La gran reforma del segle XVIII va dotar a Alfàbia dels seus elements barrocs, els més definitoris de la seva actual configuració

ELS JARDINS

El jardí inferior té un aire tropical i un estany amb nenúfares, amb gran varietat de palmeres, entre elles garballons (Margallons), espècie autòctona de Mallorca actualment protegida.

LA CASA

L’estructura de la casa obeeix a arrels romà-andalusíes. En ella es troben trets i *elemetos de diferents estils: àrab, gòtic, renaixentista, barroc, romanticista, rococó i fins i tot anglès en la decoració d’alguna estada.

Segueix-nos a i i aconsegueix un 10% de descompte.

NOCES I EVENTS

L’escenari perfecte per a aquest dia especial.

Jardines de Alfabia obre les seves portes per a dur a terme noces i esdeveniments, en un entorn natural i amb vistes a la majestuosa Serra de Tramuntana, la casa i els extensos jardins compten amb una història que donarà caràcter a qualsevol celebració.

L’experiència i el bon gust del Grupo Amida serà l’aval per a dur a terme amb èxit qualsevol celebració.

QUE DIUEN DE NOSALTRES

Paseo Inolvidable

Se trata de unos jardines ubicados cerca de la montaña, diseñados con caminarías y pérgolas donde se puede apreciar el paisajismo cuidado entre palmeras y fuentes. Hay un pequeño bar con mesitas donde se puede tomar una copa de vino o refrescos a la sombra de espectaculares árboles. Todo rodeado de buen gusto. Entrar a la gran casa de estilo mallorquín merece la pena para terminar esta bella visita. Maria Jose C. | Caracas, Venezuela

PREMSA

Reportatges i articles realitzarts a i sobre els Jardins d’Alfabia.

Molt agraïts per la visita de la Familia Reial

El passat dilluns 31 de juliol, els Jardins d'Alfàbia es varen convertir en l'escenari del posat reial de la Familia Reial a Mallorca. Durant el seu recorregut, els Reis i les Seves Alteses Reials varen tenir l'oportunitat de disfrutar dels jardins i conèixer la...

FORMULARI DE CONTACTE

Contacta amb nosaltres emplenant el següent formulari.

L’equip de Jardins de Alfabia, es posa a la seva disposició per resoldre totes les seves dudas.si desitja contactar amb nosaltres, pot fer-ho emplenant el següent formulari.

  Tipus de consulta.

  TOUR VIRTUAL

  Ets un curiós insaciable? Visitános virtualment.

  Bones notícies per tots aquells que no podeu venir a visitar-nos; Jardins de Alfabia posa a disposició un Tour Virtual des del qual podrà visitar part de la Casa i part del recorregut dins dels Jardins.

  Jardins d'Alfabia

  Visitar els Jardins d'Alfabia a Mallorca és una de les millors activitats culturals que es poden realitzar a les Illes Balears. Es tracta d'uns jardins meravellosos i una casa que contenen valuosos elements històrics.

      

   

  Ctra. Palma – Soller, Km 17. Bunyola - Mallorca.
  Tel: +34 971 613 123

  Email: info@jardinesdealfabia.com | contacto@jardinesdealfabia.com

    

   

  Copyright | Condicionis generals | Sitemap | Galetes | Dissenyat per Mark Site Agency