Bodes i esdeveniments en es Jardins d’Alfàbia

Celebra aquest dia tan especial en un entorn inigualable.

BODES I EVENTS

Jardins d’Alfàbia obri ses portes per celebrar bodes i esdeveniments

En un entorn natural i amb vistes a sa majestuosa Serra de Tramuntana, sa casa i es jardins grandiosos acumulen una història que donarà caràcter a qualsevol celebració. S’experiència i es bon gust des Grup AMIDA serà s’aval perquè qualsevol esdeveniment tengui èxit.

BODES

Celebra aquest dia tan especial en un entorn inigualable en es cor mateix de Mallorca. Sa Serra de Tramuntana com a amfitriona des teus convidats per fer des vostro casament un dia únic. Jardins d’Alfàbia posa a sa vostra disposició un espai versàtil per sa configuració de s’esdeveniment segons es número de convidats. I amb so suport des grup AMIDA per així assegurar una organització i un servici excel·lents..

CELEBRACIONS ESPECIALS

S’entorn ideal per celebrar es millors esdeveniments

Qualsevol casta de celebració especial com ara aniversaris, batiaments, comunions o actes d’empresa se disfruten més en un redol natural, a la fresca i amb ses millors instal·lacions a ses portes de sa Serra de Tramuntana.

Jardins d’Alfàbia te permet una celebració única en un marc espectacular. Tot un plaer que gràcies an es grup AMIDA s’adapta a qualsevol necessitat.

Contacte: info@grupoamida.com

Reportaje ESPECIALES

Jardins d’Alfàbia inspira sa nova col·lecció de vestits de novia de l’Arca de Barcelona.

Sa reconeguda marca l’Arca, dissenyadors de models per novia exclusius, ha triat es nostros jardins per inspirar-se en sa nova col·lecció Belvedere i per fer es seu reportatge de promoció audiovisual en es racons més romàntics i bells des nostro recorregut.

CONTACTE PeR A NOCES I EVENTS

Un entorn natural i amb vistes a la majestuosa Serra de Tramuntana.

Tel: +34 971 498 749

Tel: +34 637 594 435

Tel: +34 636 592 677

FORMULARI DE CONTACTE

L’equip d’Esdeveniments es posarà en contacte amb tu.

  TOUR VIRTUAL

  Ets un curiós insaciable? Visitános virtualment.

  Bones notícies per tots aquells que no podeu venir a visitar-nos; Jardins de Alfabia posa a disposició un Tour Virtual des del qual podrà visitar part de la Casa i part del recorregut dins dels Jardins.

  Jardins d'Alfabia

  Visitar els Jardins d'Alfabia a Mallorca és una de les millors activitats culturals que es poden realitzar a les Illes Balears. Es tracta d'uns jardins meravellosos i una casa que contenen valuosos elements històrics.

   

  Ctra. Palma – Soller, Km 17.
  Bunyola - Mallorca.
  Tel: +34 971 613 123

  Email: info@jardinesdealfabia.com

    

  Copyright | Condicionis generals | Sitemap | Dissenyat per Mark Site Agency