Jardí històric a la Serra de Tramuntana, Mallorca - Jardins d'Alfàbia

JARDINES DE ALFABIA

De clara influència del paisatgisme anglès

ES JARDINS

Clara influència des paisatgisme anglès, frondós i ombrívol.

S’hi accedeix per una avenguda ampla, o de “passeig de saló” d’estil romanticista, de tres carrers flanquetjats per plataners que arriba fins a prop de sa clastra (pati característic de ses cases senyorials de fora vila, anomenades possessions).

En es final d’una de ses avengudes, voretjada de palmeres, hi ha es frontis que permet s’accés a s’element més emblemàtic des jardí: sa pèrgola amb sos jocs d’aigo, reconstruïda a començaments des segle XVIII. La mitat des seu recorregut està adornat amb vint-i-quatre hídries de pedra.

Diferents brolladors mesclen s’aigo entre ells, i així s’aconsegueix que sa lluentor i es murmuri de s’aigo se convertesquin en un regal pes sentits.

Si anam caminant cap a dedins, s’arriba a una part des jardí remodelada a mitat des segle XIX, amb una clara influència des paisatgisme anglès, frondós i ombrívol. En aquesta zona hi ha es Jardinet de la Reina, perquè se va fer per mor de s’estada a Alfàbia de la Reina Isabel II.

Es jardí inferior té un aire tropical i també un estany amb nenúfars, amb diverses classes de palmeres, entre ses que hi ha es garballons, espècie autòctona de Mallorca, actualment protegida.

Integrat amb encert en es seu entorn natural, sa varietat d’estils que té no han suposat una amalgama, sinó una convivència harmònica que pareixia mala de trobar. Davant des frontis principal, ses palmeres pugen solemnes i majestuoses, indiferents an es pas del temps.

Àrea Bar i Cafeteria

Atura’t un moment…

Esplèndid de dia i de nit, Jardins d’Alfàbia mos regala cada dia ses sensacions més agradables per disfrutar d’una beguda o un snack; pren un suc de taronja o de llimona acabada d’esprémer i natural, a s’ombra de ses palmeres i enrevoltat de glicines centenàries i flors silvestres.

Sent sa calma des safreig, des nenúfars i es renou de s’aigo que se mescla amb sa música clàssica de fons, an es mateix temps que prens una de ses tortades variades que oferim o un snack en es sol i en plena naturalesa. Tots es sentits se t’ompliran de pau.

.

Àrea d’animals

Es jardins tenen una àrea per poder contemplar animals autòctons.

Com a finca històrica i amant des medi ambient, sa fauna i flora de ses Balears i més concretament, de sa Serra de Tramuntana, criam porcs negres de raça típica de s’illa per, en es mesos d’hivern, fer ses matances d’on provenen ses famoses sobrassades; també hi ha cabres mallorquines i eivissenques, com també hi ha paons reials, ànneres i altres aus.

Ses Illes Balears són una de ses zones amb més races autòctones, resultat de sa seva insularitat i es poc contacte amb espècies de fora.

Photoshooting i rodatges

Espais ideals d’interior i exterior.

Sa casa i ets extensos jardins se converteixen en s’escenari perfecte per fer sessions de photoshooting i rodatges, i ofereixen espais interiors i exteriors maquillats amb sa claror especial de s’illa, que omplirà de caràcter i originalitat qualsevol sessió o rodatge.

S’experiència i es bon gust ressaltaran gràcies a s’escenari que Jardins d’Alfàbia proporciona.

Per reservar s’espai, bé sigui per rodatges de filmació o per sessions de photoshooting, per favor, contactau amb noltros a través des formulari disponible en aquesta web i vos farem un pressupost a mida.

 • 01 / MARÇ – 28 / OCTUBRE

 • Tots els dies
 • 09.30h / 18.30h*

* Venda última entrada 60 min. abans del tancament.

 • ENTRADA GENERAL

 • 8.00€*

 • GRUPS

 • Consultar*

 • ASOC. TERCERA EDAT DE MALLORCA

 • 4.5€*

 • COL·LEGIS DE MALLORCA

 • 4.5€*

 • RESIDENTS DE MALLORCA

 • 5€*

 • titulars targeta gran Mallorca

 • 6.50€*

 • Els nens menors de 10 anys gratuïts

  *Excepte grups

 • PREU REPORTATGE (PROFESSIONAL / NO PROFESSIONAL)

 • Consultar*

*Venta última entrada 60 min. antes del cierre. * Descompte només aplicable a Asoc. Tercera Edad, Col·legis i Residents de Mallorca mostrant el DNI.
* El preu mínim del reportatge fotogràfic és de 300 € + IVA (cotització personalitzada).
* Descomptes no acumulables.

PER ARRIBAR AMB VEHICLE PROPI LA NOSTRA DIRECCIÓ ÉS:

Ctra. Palma – Soller, Km 17. Bunyola - Mallorca.

DES DE PALMA ES POT ARRIBAR AMB AUTOBÚS DE LÍNIA:

Linea 204 Palma - Soller – Palma Consulti horaris aquí.

DES DE PALMA TAMBÉ ES POT ARRIBAR AMB UN TREN ÚNIC:

El Tren de Sóller realitza una parada a “Los Jardines de Alfábia”, el que permet una experiència diferent com és visitar un lloc de somni amb la manera de transport de principis de segle XX. Consulta horaris aquí.

I PER A UNA VISITA MÉS EXCLUSIVA I ESPECIAL, ARA EN HELICÒPTER:

Vols tenir una visita exclusiva? Sent una experiència única volant amb helicòpter per la Serra de Tramuntana i aterrant als Jardins d'Alfàbia per gaudir d'una visita amb snack o sopar privat. Per a més informació aquí.

* A causa de la història i l'arquitectura dels jardins, no estan adequadament adaptats per a persones amb mobilitat reduïda.

Amable amb les mascotes

Parada de tren a prop

TOUR VIRTUAL

Ets un curiós insaciable? Visitános virtualment.

Bones notícies per tots aquells que no podeu venir a visitar-nos; Jardins de Alfabia posa a disposició un Tour Virtual des del qual podrà visitar part de la Casa i part del recorregut dins dels Jardins.

Jardins d'Alfabia

Visitar els Jardins d'Alfabia a Mallorca és una de les millors activitats culturals que es poden realitzar a les Illes Balears. Es tracta d'uns jardins meravellosos i una casa que contenen valuosos elements històrics.

    

 

Ctra. Palma – Soller, Km 17.
Bunyola - Mallorca.
Tel: +34 971 613 123

Email: info@jardinesdealfabia.com

  

 

Copyright | Condicionis generals | Sitemap | Galetes | Dissenyat per Mark Site Agency