NOUS ESPECTACLES

UN LLOC ÚNIC: JARDINS D’ALFÀBIA
UN ESPECTACLE ÚNIC: ESPAIMICRO

6 ESPAIS DE: Teatre, Música, Dansa, Gastronomia, Clown i Màgia
DIES: 27 I 28 DE JUNY. PREU: 3 € PER ESPECTACLE

ES RECOMANA RESERVAR AMB ANTELACIÓ. PLACES LIMITADES
Venda d’entrades a: Llibreria Lezama: C/Francesc Suau, 14 baixos. Telf: 971.75.44.76 Palma Tipika: C/Morey nº7 Telf: 971.72.89.83 Palma

PROGRAMA

MICROMÚSICA: Jaume Anglada: Cançons d’autor.
MICRODANSA: Catalina Carrasco. Títol: El viatge a Honolulu, metàfora de llibertat. Sinopsis: una dona que s’enfronta a les seves pors i ansietats amb l’objectiu de sentir-se lliure i feliç
MICROMÀGIA: L’especialitat d’Enzo és la MicroMàgia, una màgia en primer pla amb petits objectes d’ús quotidià, on els espectadors hi participen de manera activa sentint la il•lusió de l’impossible de prop.
MICROCLOWN: Artistes: Jose Luis Artieda, Gori Artieda, Joan Carles Montaner. Companyía Buffon’s. Espectacle còmic gestual amb mímica.
MICROGASTRONOMIA: “GASTROTAST”: Sa Reposteria: Roca de gato amb crema de formatge Maonès i textures de fruita tropicals.
MICROTEATRE: Un ou!»El elogi dels diners”. Edició Microteatre per Fantasia. Intèrprets: Camil Casanovas i Enric de las heras Sinopsi: Una divertida reflexió clownesca sobre la situació actual, inspirada en el poema “L’Elogi dels Diners” D’Anselm Turmeda (Mallorca 1352, Tunis 1423). L’avarícia, l’ostentació i l’explotació o la generositat, la senzillesa i el respecte. Dos personatges, dues visions del món, dues formes d’aprofitar els recursos naturals i humans, dues filosofies vitals. Gènere: Farsa satírica-clownesca.
espaimicro@gmail.com – gastrotast@gmail.com telf: 606.93.84.48

Diseño web MallorcaNUEVOS ESPECTÁCULOS

UN LUGAR  ÚNICO: JARDINS DE ALFABIA
UN ESPECTÁCULO ÚNICO: ESPAIMICRO

6 ESPACIOS DE: Teatro, Música, Danza, Gastronomía, Clown i Mágia
DIAS: 27 I 28 DE JUNIO. PRECIO: 3 € POR ESPECTÁCULO

SE RECOMIENDA RESERVAR CON ANTELACIÓN. PLAZAS LIMITADAS
Venta de entradas en: Llibreria Lezama: C/Francesc Suau, 14 baixos. Telf: 971.75.44.76 Palma Tipika: C/Morey nº7 Telf: 971.72.89.83 Palma

PROGRAMA

MICROMÚSICA: Jaume Anglada: Canciones de autor.
MICRODANSA: Catalina Carrasco. Títol: El viatge a Honolulu, metáfora de llibertad. Sinopsis: una mujer que se enfrenta  a sus miedos y ansiedades con el objetivo de ser libre i feliz.
MICROMÁGIA: La especialidad de Enzo es la MicroMágia, una mágia en primer plano con pequeños objectos de uso cotidinano, en el cual los espectadores  participan de manera activa sintiendo la ilusuión de lo imposible de cerca.
MICROCLOWN: Artistes: Jose Luis Artieda, Gori Artieda, Joan Carles Montaner. Companyía Buffon’s. Espectáculo cómico gestual con mímica.
MICROGASTRONOMIA: “GASTROTAST”: Sa Reposteria: Roca de gato amb crema de formatge Maonès i textures de fruita tropicals.
MICROTEATRO: Un ou!»El elogi dels diners”. Edición Microteatro por Fantasia. Intérpertes: Camil Casanovas i Enric de las heras Sinopsi: Una divertida reflexión clownesca sobre la situación actual, inspirada en el poema “L’Elogi dels Diners” D’Anselm Turmeda (Mallorca 1352, Tunis 1423). La avaricia, la ostentación y  la explotación o la generosidad, la sencillez y el respeto. Dos personajes, dos visiones del mundo, dos formas de aprovechar los recursos naturales y humanos, dos filosofías vitales. Género: Farsa satírica-clownesca.
espaimicro@gmail.com – gastrotast@gmail.com telf: 606.93.84.48

Diseño web MallorcaDiseño web MallorcaDiseño web MallorcaDiseño web Mallorca